Dünyada(Özellikle İspanya,Yunanistan) uzun yıllardır uygulanan Türkiye’de ise son yıllarda tercih ve ilgi gören yeni tatil anlayışı kiralık yazlık villalarda tatil yapmak tatilcilere bir çok avantaj sağlamaktadır. Lüks villalarda tatil yapmak hayali artık gerçek olmaktadır. Günümüzde emlak ve turizm şirketleri misafirler için Akdeniz ve Ege Bölgesinin dünyaca ünlü, en güzel tatil beldelerinde yazlık villa hazırlamakta ve misafirlerin beğenisine sunmaktadır. Gelişen internet teknolojilerinden de yararlanan emlak ve turizm şirketleri web siteleri oluşturarak misafirlere web sitelerinden kiralama hizmeti sunmaktadırlar. Web sitesinden yazlık villa kiralamak misafirlere zamandan tasarruf, sayısız villa içerisinden seçim yapma imkanı, anında rezervasyon, villa hakkında bilgi almak gibi birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Ancak günümüzde kötü niyetli kişiler tarafından kiralık villa hizmeti de kullanılmaya çalışmaktadır.

Kötü niyetli kişiler kiralık yazlık villada tatil yapmak isteyen misafirleri dolandırmaya çalışmaktadır. Şöyle ki; Web sayfası olmadan sadece e-mail adresi internet üzerinde yer ilan ücretsiz ilan sitelerine kiralık yazlık villa ilanı koyabilmektedir. İnandırıcı olması amacı ile de cep telefonu numarası, iletişim kurulacak e-mail adresi, isim ve soyisim de yazabilmektedirler.Villada tatil yapmak isteyen ve tesadüfen herhangi bir ilan sitesinden böyle bir ilana rastlamak mümkün olmaktadır. E-mail adresi ile iletişime geçildiğinde ise kötü niyetli kişiler inandırıcılığı daha da artırmak için yabancı web sitelerinden aldıkları çok güzel villa fotoğrafları göndererek kalacağınız villa görselleri bunlar diyebilmektedirler. Villada tatil yapmak isteyen misafirleri kesin inandırmak için ise villa kiralama sözleşmesi gönderebilmektedirler.Daha ucuz fiyat vererek tatilcileri dolandırmaya yeltenmektedirler.

Bilindiği gibi villa rezervasyonu esnasında kiralama ücretinin bir kısmı peşin alınmaktadır ve bu kötü niyetli kişiler söz konusu ücreti talep etmektedirler. Ancak ortada ne villa, ne de gerçekten villa kiralama hizmeti veren kişiler vardır. Misafirler bu şekilde dolandırılabilmektedir. Bu nedenlerle kötü niyetli kişilerin tuzağına düşmemek için misafirler mutlaka bir araştırma yapmalıdır. Web sayfası üzerinden de kötü niyetli kişiler emellerine ulaşmaya çalışabilmektedir. Ancak web sayfasında açık adres belirtmemektedirler ve böyle olduğunda da villa kiralama hizmeti almak isteyen misafirler haklı olarak inanmamakta, güvenmemektedirler.

Web sayfası üzerinden kiralama hizmeti veren gerçekten villa kiralama hizmet sektöründe çalışan emlak ve turizm şirketlerinin web sayfası incelendiğinde açık adres, telefon, ad ve soyad bilgileri bulunmaktadır. Web sitesinde yer alan Hakkımızda sayfasında kurumsal bilgiler bulunmaktadır.

Not: Kesinlikle Şirket hesabı olmayan, Kendine ait web sitesi ve vergi levhası olmayanlardan villa kiralamayınız. Her ne kadar size sözleşme gönderseler de tanımadığınız kişilerden villa/apart/yazlık kiralamayınız.

© Copyright 2022 TigerVillas | All rights reserved...
WhatsAppCall UsMy Reservation
Need help? Let's see each other live!
Please Select Contact Customer Representative
Click Here We Call You
Demand has been receivedWe will get in touch with you shortly.
Let's call you!Talk to our customer representatives...

Enter your phone number so we can call you and set the when setting

Make Reservation
Dates Available
Check-in TimeCheck-out Time :
Eligibility Calendar
Convenient
Full
Awaiting Payment
Input-Output